Διαφορα

Διάσωση μπεκάτσας από Τριπολίτη κυνηγό μέσα σε γήπεδο!

Δείτε το περιστατικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αμέτρητα άλλα παρόμοια (διασώσεις ελαφιών, ζαρκαδιών, διάφορων αρπακτικών πτηνών ακόμα και δελφινιών) και αποδεικνύει περίτρανα και για πολλοστή φορά ότι οι Κυνηγοί (με Κ κεφαλαίο) είναι αναμφισβήτητα οι πανταχού παρόντες, άμισθοι φύλακες άγγελοι της άγριας ζωής και ενίοτε είναι εκείνοι που θα διδάξουν ήθος και κυνηγετική παιδεία!

Το Σάββατο 26/11/22 ο συνάδελφος Βαγγέλης ( ο ίδιος δεν επιθυμεί να αναφερθεί το επίθετο του ) από την Τρίπολη εντόπισε μια τραυματισμένη μπεκάτσα στο γήπεδο 5χ5 που πηγαίνει το παιδί του για μπάλα, προφανώς το πουλί κάπου είχε “τρακάρει” κατά τις νυχτερινές του πτήσεις και ήταν ανήμπορο να πετάξει. 

Ο Βαγγέλης που είναι αποκλειστικά μπεκατσοκυνηγός και έχοντας εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις μιας και αυτή δεν ήταν η πρώτη μπεκάτσα που έχει βοηθήσει να δυναμώσει και να επιστρέψει στην φύση, την εξέτασε προσεκτικά και αφού δεν εντόπισε κάποιο σπάσιμο, την πήγε σε κατάλληλο, κοντινό βιότοπο όπου και την απελευθέρωσε !!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.