Διαφορα

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει την επιστήμη και την καινοτομία

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Συνέδριο PAnhellenic Conference on Electronics and Telecommunications (PACET), στην Τρίπολη.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αναγνωρίζοντας τη σημασία των νέων εφαρμογών της καινοτομίας και τα οφέλη που προσφέρουν στην επιχειρηματικότητα, στηρίζει έμπρακτα το συνέδριο PAnhellenic Conference on Electronics and Telecommunications (PACET), που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, 2 και 3 Δεκεμβρίου του 2022, στην Τρίπολη. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν εργασίες των επιστημονικών περιοχών της ηλεκτρονικής και των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων που σχετίζονται με το πρότυπο 5G.

Στο εν λόγω συνέδριο θα παρουσιαστούν περί τις πενήντα (50) εργασίες σε δύο ημέρες και η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα εκατό (100) άτομα. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και θα αποτελέσει τόσο ένα επιστημονικό, όσο και ένα κοινωνικοοικονομικό γεγονός.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι: Επιμελητήριο Αρκαδίας, NanoZeta Tech, IEEE Greece Section και IEEE Greece Section COM Chapter

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.pacet-conf.gr/ 
https://www.linkedin.com/company/pacet/ 
https://www.facebook.com/PACET.conference/  

Σύνδεσμοι Οργανωτών:

https://www.uop.gr, https://www.tripolis.gr

Σύνδεσμοι Χορηγών:

https://arcadianet.gr/
http://www.nanozetatech.com/
https://www.ieee.gr/ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.