Διαφορα

Πάνω από 100 σύνεδροι επισκέφθηκαν την Τρίπολη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στο επιστημονικό συνέδριο που διοργανώθηκε από το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΠΑΠΕΛ και τον Δήμο Τρίπολης.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εργασίες του επιστημονικού συνεδρίου με τίτλο «PAnhellenic Conference on Electronics and Telecommunications (PACET)», το οποίο διοργανώθηκε από το τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου του 2022, στην Τρίπολη. 

Περισσότεροι από 100 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν την πόλη της Τρίπολης, αλλά και την ευρύτερη περιοχή και συμμετείχαν στις εργασίες του συνεδρίου, το οποίο είχε ως κεντρικό θέμα τα ηλεκτρονικά συστήματα και τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών νέας γενιάς, τα οποία βασίζονται στα πρότυπα 5G και 6G. 

Η οργανωτική επιτροπή του πανεπιστημίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Τρίπολης για την συνδιοργάνωση, το επιμελητήριο Αρκαδίας, την εταιρία NanaZeta Tech, την IEEE Greece Section και IEEE Greece Section COM Chapter για τις χορηγίες, τους φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών για την καθοριστική συνεισφορά τους, καθώς και όλους όσους εκείνους τίμησαν το συνέδριο με την παρουσίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες: 

https://www.pacet-conf.gr/ 
https://www.linkedin.com/company/pacet/ 
https://www.facebook.com/PACET.conference/  

Σύνδεσμοι Οργανωτών:
https://www.uop.gr
https://www.tripolis.gr 

Σύνδεσμοι Χορηγών:
https://arcadianet.gr/
http://www.nanozetatech.com/
https://www.ieee.gr/ 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.