Διαφορα

"Μακάβρια" γκάφα ιατρείου προκαλεί σοκ σε ασθενείς!

Φωτογραφία: pixabay

Το προσωπικό ενός ιατρείου έστειλε κατά λάθος ένα μαζικό μήνυμα σε εκατοντάδες ασθενείς ενημερώνοντάς τους ότι πάσχουν από «επιθετικό καρκίνο του πνεύμονα» αντί να τους ευχηθεί καλά Χριστούγεννα!

Το κωμικοτραγικό περιστατικό συνέβη στη Βρετανία. Το ιατρείο εξέδωσε ένα δεύτερο μήνυμα 22 λεπτά αργότερα, ζητώντας "ειλικρινά συγγνώμη" για το λάθος αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, με ορισμένους ασθενείς να ξεσπούν σε κλάματα.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με την TheSun, ο 57χρονος εργολάβος ακινήτων Κρις Ριντ, φέρεται να έλαβε το γραπτό μήνυμα αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις για καρκίνο του πνεύμονα, με αποτέλεσμα η σύντροφός του να ξεσπάσει σε κλάματα.

Ο κ. Ριντ προσπάθησε να τηλεφωνήσει στο ιατρείο, αλλά οι γραμμές ήταν κατειλημμένες, με αποτέλεσμα να σπεύσει ο ίδιος στο χώρο. Τελικά, ενημερώθηκε ότι επρόκειτο για λάθος και ότι τα αποτελέσματα της εξέτασής του ήταν, στην πραγματικότητα, αρνητικά..

Πηγή: ethnos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.