Διαφορα

Το Ελληνικό Start Up Οικοσύστημα στο περιβάλλον του World Economic Forum

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου Start Up Greece

Το Startup Greece οργανώνει την πρώτη ελληνική αποστολή (SG Delegation) στο Νταβός, στο World Economic Forum, φέρνοντας όλο το Ελληνικό Startup Οικοσύστημα στο προσκήνιο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Startup Greece, ως κορυφαίος οργανισμός στην προώθηση και υποστήριξη της ανάπτυξης των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων, είναι περήφανος για την ανακοίνωση της πρώτης ελληνικής αποστολής (SG Delegation) στο Νταβός. Αυτή η αποστολή θα δώσει την ευκαιρία σε δέκα Έλληνες ηγέτες, επενδυτές, στελέχη και επιχειρηματίες να είναι παρόντες στο WEF από τις 15 μέχρι 20 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο των δράσεών του, το Startup Greece θα συνδιοργανώσει το World Innovation Economics (WIE), στο Sunstar Hotel στις 18 Ιανουαρίου. Το WIE είναι ένα συνέδριο συζήτησης και ανάδειξης των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στο startup οικοσύστημα.

Μέσω του WIE, το Startup Greece στοχεύει να φέρει το Ελληνικό Startup Οικοσύστημα στο προσκήνιο σε παγκόσμιο επίπεδο και να αναδείξει τις δυνατότητες της χώρας ως κέντρο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. Αυτή η εκδήλωση θα περιέχει συζητήσεις, εργαστήρια, διαγωνισμούς καινοτομίας και ευκαιρίες δικτύωσης με ηγέτες του διεθνούς startup οικοσυστήματος.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι για την οργάνωση της πρώτης ελληνικής αποστολής στο Νταβός κατά τη διάρκεια του World Economic Forum, έχοντας την ευκαιρία να αναδείξουμε το απίστευτο ταλέντο και τις δυνατότητες του Startup Οικοσυστήματος στην Ελλάδα” ανέφερε ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Startup Greece, Θάνος Παράσχος. “Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την Ελλάδα ως έναν κορυφαίο προορισμό για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και πιστεύουμε ότι το Νταβός είναι το τέλειο περιβάλλον, για να το πετύχουμε αυτό”.

Το World Economic Forum (WEF) είναι ένα παγκόσμιο συνέδριο, όπου ηγέτες από όλους τους τομείς της κοινωνίας συναντιούνται και συζητούν ζητήματα που αντιμετωπίζει όλος ο πλανήτης. Η θεματική του φετινού συνεδρίου είναι “Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο: Αντιμετώπιση κρίσεων και μελλοντικών προκλήσεων”. Το WEF θα λάβει χώρα από τις 16 Ιανουαρίου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στο Νταβός, της Ελβετίας.

Σχετικά με το Startup Greece

To Startup Greece είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αφοσιωμένος στην προώθηση και υποστήριξη της ανάπτυξης των Ελλήνων στον χώρο της τεχνολογίας. Μέσω της καθοδήγησης, δικτύωσης και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, το Startup Greece βοηθά νεοφυείς επιχειρήσεις να επιτύχουν και να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μελλοντικές δράσεις του Startup Greece, γίνετε μέρος της αποστολής, δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ιστορίες από την αποστολή στο Νταβός στα επίσημα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του Startup Greece.

 

Disclaimer:

-Το World Innovation Economics δε σχετίζεται ούτε συνεργάζεται με το World Economic Forum.

-Το Startup Greece δε σχετίζεται με το World Economic Forum και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, ούτε παρέχει πρόσβαση στις οργανωμένες εκδηλώσεις του.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.