Διαφορα

JobDay Τρίπολης την Παρασκευή 10 Μαρτίου

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο.

Ιδανικά συμπληρώνονται οι δράσεις «Επί το Έργον» του skywalker.gr με άλλη μία ημερίδα, το #JobDay Τρίπολης, που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.

Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον επαγγελματικό προσανατολισμό και στην επιμόρφωση ενηλίκων, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρα 10:00-15:00 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, Σπετσερόπουλου 3, Τρίπολη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες.

Πρόκειται για μια δράση επίκαιρη, που περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας.

Σκοπός του #JobDay Τρίπολης είναι η κινητοποίηση και η παροχή εφοδίων σε όσους αναζητούν εργασία αλλά και η χρήσιμη ενημέρωσή τους, αφού θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τις σύγχρονες τεχνικές σύνταξης του βιογραφικού τους σημειώματος, να λύσουν τις απορίες τους για το πώς μπορούν να ανταποκριθούν κατά τη διαδικασία της συνέντευξης, να μάθουν έξυπνους τρόπους διαχείρισης του εργασιακού άγχους, καθώς και να  επιμορφωθούν για τη χρήση των εργαλείων δικτύωσης και ανάπτυξης των soft skills προκειμένου να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα των workshops που οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν είναι το εξής: 

10:30 – 11:15, Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής, skywalker.gr

11:25 – 12:10, Συνέντευξη, Βιβή Μεντή, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού

12:20 – 12:55, Σύγχρονα εργαλεία δικτύωσης (LinkedIn) και αξιοποίησή τους στην εύρεση εργασίας, Βιβή Μεντή, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Επαγγελματικού Προσανατολισμού

13:05 – 13:50, Διαχείριση εργασιακού άγχους, Ακριβή Μακρή, Head Personal Development Coach, ΚΕΚ Σαρωνίς (Όμιλος Άποψη)

14:00 – 14:45, Ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων - soft skills, Γιώργος Προκόπος, Public Procurement & Contracts Officer

Όσοι επιθυμούν να επισκεφθούν στο #JobDay Τρίπολης μπορούν να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στο https://jobdays.gr 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ, επικοινωνήστε: Μαίρη Κατσαπρίνη, Marketing Director, skywalker.gr, 210 9730280, εσωτ. 231, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

(Δελτίο Τύπου) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.