Διαφορα

Η εξόρμηση του ΣΑΟΟ στον Πάρνωνα (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η δυνατή βροχή δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους περισσότερους από 50 συμμετέχοντες.

Την Κυριακή 05-03-2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εξόρμηση του  Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ)  στον Πάρνωνα. Πάνω από 50 αποφασισμένοι ορειβάτες  αναχώρησαν  το πρωί από την Τρίπολη και μετά από μία ώρα περίπου έφθασαν στην Περδικόβρυση.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε δεν μας εμπόδισε να  ξεκινήσουμε την πορεία μας. Από την Περδικόβρυση κατεβήκαμε στο φαράγγι του ποταμού Τάνου και από εκεί, μέσα από παλιό, συντηρημένο και καθαρισμένο μονοπάτι,   ανεβήκαμε στη Μονή Προδρόμου.

Εκεί μας περίμενε ο υπεύθυνος μοναχός, ο οποίος και μας  καλωσόρισε με λουκούμι και τσίπουρο και μάς ξενάγησε. Μετά το μοναστήρι, ακολουθώντας ανοδική πορεία,  ανεβήκαμε στο Τηγάνι και φτάσαμε στα  Αντζινέϊκα, όπου μία   κάτοικος  του οικισμού μάς υποδέχτηκε με ελιές και τσίπουρο.  Ο καιρός εναλλασσόταν, με ήλιο,  αέρα  και βροχή.

Καταλήξαμε στον γραφικό Αγιάννη, μετά από 5 ώρες πορείας,  όπου γευθήκαμε τοπικά εδέσματα.  Ακολούθησε  γλέντι με τραγούδι και χορό. Τα μονοπάτια  που περπατήσαμε έχουν καθαρισθεί από μέλη και φίλους  του Συλλόγου  μας το τελευταίο εξάμηνο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.