Διαφορα

Δράση δωρεάς μυελού των οστών στο Στενό

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Στο πλαίσιο διεξαγωγής του αγώνα δρόμου "Γεωργάντεια 2023".

Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ώρα 11, ο σύλλογος << Όραμα Ελπίδα>> θα βρίσκεται στο Στενό Αρκαδίας, στο χώρο διεξαγωγής αγώνων δρόμου << Γεωργάντεια 2023>> ενημερώνοντας και συλλέγοντας δείγμα μυελού των οστών, πριν και μετά το πέρας των αγώνων.

Στον ίδιο χώρο θα βρίσκεται και ο σύλλογος << Άξιον Εστί>> , επίσημος συνεργάτης της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών του σωματείου << Όραμα Ελπίδα>> και τα μέλη του θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

Αν λοιπόν είσαι από 18 έως 45 ετών, υγιής, μπορείς να συμμετάσχεις δίνοντας αρχικά στοματικό επίχρισμα μυελού, δίνοντας ταυτόχρονα την ελπίδα για ζωή σε ένα παιδί ή κάποιον συνάνθρωπό μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Πριν κάποιον γίνει δότης μυελού των οστών, πρέπει να συναισθανθεί ότι αυτό θα καθορίσει τη θεραπεία και κατά συνέπεια τη ζωή κάποιου ασθενή. Για αυτό η απόφαση του πρέπει να είναι συνειδητή και ώριμη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.