Διαφορα

Τρίπολη: Ενημερωτική εκδήλωση για τα οφέλη και την ασφάλεια του Φυσικού Αερίου

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας την ερχόμενη Τετάρτη.

Η «HENGAS ΑΕ» και το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνουν την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου* ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Το φυσικό αέριο στην Τρίπολη – Προδιαγραφές και Ασφάλεια Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου – Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου».

Σκοπός της εκδήλωσης, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, είναι η ενημέρωση για τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν από τη σύνδεση με το φυσικό αέριο και η επιδότησή του από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Σε ποιους απευθύνεται

Η εκδήλωση απευθύνεται στους μηχανικούς που έχουν δικαίωμα σύνταξης μελέτης φυσικού αερίου, στους υδραυλικούς – εγκαταστάτες εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και σε εμπόρους υλικών συναφών με εργασίες φυσικού αερίου.

Φόρμα συμμετοχής

Για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr (Σημαντικές Ανακοινώσεις, Προσκλήσεις – Νέα Επιμελητηρίου).

Πρόγραμμα Ημερίδας

18.30 Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί επισήμων
18.40 Μελέτη και κατασκευή εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου - Χρήστος Δεμερτζής, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
18.55 Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία - Εργασίες Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου - Ιωάννης Πλέσσας, Χημικός Μηχανικός – Παναγιώτης Καρανάσιος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
19.15 Παρουσίαση της δράσης ΕΣΠΑ «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου - Κώστας Μανώλης, Μηχανολόγος Μηχανικός
19.30 Ερωτήσεις – Συζήτηση, Συντονισμός -  Νίκος Κουτσογιάννης σύμβουλος της εταιρείας «Hengas»

Πληροφορίες 

Σχετικά με την εκδήλωση στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6). Σχετικά με τη θεματολογία της εκδήλωσης: 2311990131, κα. Χριστίνα Χαραλαμπίδου, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
*Διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη, είσοδος από Πανός.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.