Διαφορα

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΠΑΣΟΚ για το θάνατο του Κώστα Κωστόπουλου

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου

Η ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης Γορτυνίας

Σήμερα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι σε ηλικία 52, ετών ένας πραγματικός αγωνιστής των Αρχών και προοδευτικών αξιών του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Κωστόπουλος, από Περδικονέρι Γορτυνίας.

 Ο αγαπητός σύντροφος υπηρέτησε για πολλά χρόνια με ανιδιοτέλεια, με ευσυνειδησία και υψηλή αίσθηση του δικαίου το Κίνημα και τους συντρόφους του στην Γορτυνία.

Διατέλεσε  Γραμματέας τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Γορτυνίας σε δύσκολες για το Κίνημά μας εποχές, όταν κάποιοι έτρεχαν αλλού να βρουν πολιτική στέγη ο Κώστας συνέβαλε τα μέγιστα για να κρατηθεί όρθια η οργάνωση στην Γορτυνία, όντας ενεργό στέλεχος του πολιτικού μας χώρου μέχρι το τέλος.

 Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Γορτυνίας και όλοι οι σύντροφοι του που είχαμε την χαρά και την τιμή να τον γνωρίσουμε τον αποχαιρετάμε με απέραντο σεβασμό.

 Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλους τους οικείους του. Καλό σου ταξίδι σύντροφε Κώστα.

 Η Συντονιστική Επιτροπή Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Γορτυνίας 

Ο Γραμματέας Γιώργος Παπακωνσταντίνου 

Τα μέλη 

Γιάννης Γκουσιάκης

Αθανάσιος Κάλλας 

Άννα Λαμπροπούλου

Χρήστος Ραδαίος 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.