Διαφορα

Τρίπολη: Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο "Ενσυναίθηση, Ενεργή Ακρόαση"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε πως μπορείτε να λάβετε μέρος.

Την Τρίτη 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο βιωματικό σεμινάριο του προγράμματος LeaderShaping με θέμα την «Ενσυναίσθηση, Ενεργή Ακρόαση». 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, 18:00-20:00.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο να αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες για τους νέους ηγέτες ώστε να κάνουν μια θετική αλλαγή στον κόσμο. Έχουμε ως σκοπό το να προσφέρουμε στους νέους ηγέτες των οργανισμών ποιοτικό περιεχόμενο, ώστε να κατανοήσουν τις βασικές αρχές δημιουργίας, ανάπτυξης και εξέλιξης ενός οργανισμού. Θα είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ενδυνάμωσης των νέων που θα αποτελείται από workshops και βιωματικά σεμινάρια που απευθύνονται στην προσωπική ανάπτυξη των νέων ηγετών όπως και στα μέλη των ομάδων τους. 

Το πρόγραμμα έχει δωρεάν είσοδο και υλοποιείται με την υποστήριξη του European Solidarity Corps και του Ίδρυμα Νεολαίας Δια βίου και μάθησης. Απευθύνεται σε νέους 18-30 ετών. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του οργανισμού εδώ:  https://growthhub.gr/  

Και να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdje2A-kyNcZWofwRm_PWuUCLHzG9r2RDKoqRyaaspvjOljeg/viewform 

Ομιλητής του 1ου βιωματικού σεμιναρίου: 

Ο Μάνος Χατζημαλωνάς BSc MSc MA, είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής στην συνθετική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία νέων και ενηλίκων. Είναι ιδρυτής του Φιλότιμου Ιδρύματος, του κοινωφελούς οργανισμού γύρω από την έρευνα, προβολή και εφαρμογή της δυναμικής του ελληνικού Φιλότιμου.

Έχει διδάξει ηθική και ιστορία της φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο Boston College, ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Μιννεσότα καθώς και στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, και συμμετέχει ως εξωτερικός ψυχολόγος στην ομάδα του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ των εκπαιδευτηρίων Ροδίων Παιδεία. Ως ιδιώτης ψυχολόγος βλέπει θεραπευόμενους διαδικτυακά και δια ζώσης, ενώ συντονίζει μια σειρά από ομάδες ψυχοθεραπείας και αυτοβελτίωσης στην Αθήνα.   

Το Growth Hub  είναι ένας νεανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Τρίπολη, ωστόσο δραστηριοποιείται διεθνώς. Στόχος αποτελούν η συμμετοχή των νέων σε βιωματικές, διαφοροποιημένες και μη τυπικές δραστηριότητες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο ώστε να έχουν προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη, η παροχή των απαραίτητων εργαλείων και δεξιοτήτων για το ψηφιακό μέλλον και η προώθηση τη βιωσιμότητας και της ένταξης. 

Δείτε περισσότερα στο site: www.growthhub.gr 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.