Διαφορα

"Δεν θα γίνουμε χαβούζα της Πελοποννήσου"

Φωτογραφία: αρχείου (Δελτίο Τύπου)

Ανακοίνωση της "Επιτροπής Αγώνα στη Δ.Ε. Βαλτετσίου"- Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023

Παρασκευή 18 Αυγούστου ώρα 7:30 μ.μ.

Στο ουζερί του Αριστείδη Μπέζου (Κάτω Ασέα).

Η άρνηση των κατοίκων και των φορέων της περιοχής να μη γίνει το λεκανοπέδιο της Ασέας Χαβούζα της Πελοποννήσου και να μην εγκατασταθεί στο Αθήναιο η μονάδα με τα σάπια και τα ψόφια ήταν καθολική.

Το δίκιο των κατοίκων αναγνώρισαν και πήραν ομόφωνες αποφάσεις στήριξης του αγώνα τους, ο Δήμος Τρίπολης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και άλλοι φορείς.

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι οι μακροχρόνιοι σχεδιασμοί για μετατροπή της περιοχής σε χαβούζα είναι σε πλήρη εφαρμογή.

Η άρνηση των αρμοδίων να υλοποιήσουν τα μέτρα στήριξης του πρωτογενούς τομέα στο λεκανοπέδιο όπως τα αποφάσισαν το 2021, δεν είναι ξεκομμένη από τα πισωγυρίσματα των τελευταίων ημερών και την απροκάλυπτη στήριξη των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Καλούμε του κατοίκους του Αθήναιου και ευρύτερα της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου σε συγκέντρωση, να εξετάσουμε και να συζητήσουμε για τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις.

ΟΛΟΙ την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 7:30 μ.μ. στο ουζερί του Αριστείδη Μπέζου.

 

Η Επιτροπή αγώνα.

Γούργαρης Βαγγέλης, Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης.

Δημόπουλος Σπύρος, κάτοικος Αθήναιου πρώην Δημοτικός Σύμβουλος.

Κοτσίρος Νίκος, μέλος Δημοτικής Κοινότητας  Τρίπολης.

Τσάγκαρης Νίκος, κάτοικος Αθήναιου πρώην Πρόεδρος Κοινότητας.

Τσελάς Νίκος, Πρόεδρος Κοινότητας Δάφνης – Μανιάτη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.