Διαφορα

Επίσκεψη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου στο ΚΑΑ Παλλάδιον

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ επισκέφτηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης "Ο Ερμής".

Η επίσκεψη έγινε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 το απόγευμα μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της αρκαδικής πρωτεύουσας υποδέχτηκαν ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιος Παπαιωάννου και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Στη συνέχεια δύο έμπειρα στελέχη του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης ( ο υπεύθυνος marketing  κ. Γιώργος Καδάς και η Εκπαιδεύτρια της Νευροανάδρασης κ. Χριστίνα Παυλοπούλου ) ξενάγησαν τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου σε όλα τα Τμήματα του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ δίνοντας παράλληλα σημαντικές πληροφορίες για τη λειτουργία του Κέντρου αλλά και το Επιστημονικό προσωπικό που εργάζεται μέσα σε αυτό.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου "ανακάλυψαν" πολλά πράγματα που δεν ήξεραν για το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και έφυγαν ιδιαίτερα ικανοποιημένα από την επίσκεψη αλλά και τη ξενάγηση που τους έγινε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης.

Τόσο ο Πρόεδρος του Δ.Σ. των Εμπόρων της Τρίπολης κ. Θέμης Ζούζουλας όσο και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιος Παπαιωάννου συμφώνησαν να υπάρχει μια πιο στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προς όφελος των μελών του Εμπορικού  Συλλόγου όταν υπάρξει ανάγκη αποθεραπείας ή αποκατάστασης της υγείας τους.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους εκπροσώπους των Εμπόρων της Τρίπολης η θεραπεία της Νευροανάδρασης που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ με θεαματικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μία καινοτόμα θεραπεία επανεκπαίδευσης του εγκεφάλου η οποία απευθύνεται και σε υγιείς ανθρώπους που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τις εγκεφαλικές τους δυνατότητες στον εργασιακό τους χώρο.

Το επόμενο ραντεβού των δύο πλευρών δόθηκε για το Σάββατο 4/11/23 στην εκδήλωση που διοργανώνει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο ξενοδοχείο ΜΑΙΝΑΛΟΝ Resort ( ώρα 18:30 ) με τίτλο: "MIND FITNESS - Γνωρίστε τη Νευροανάδραση" και με ομιλητή τον Κλινικό Αναλυτή Χαρτογράφησης Εγκεφάλου κ.Μάριο Σεβρισαριανό.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.