Διαφορα

Τι σημαίνει για τον τουρισμό η συνεργασία Eurolife FFH & WelMed

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Πολλαπλά τα οφέλη για τον τουρισμό μέσα από τη στρατηγική συνεργασία της Eurolife FFH με τη WelΜed

Νέα δεδομένα τίθενται στην τουριστική αγορά μέσα από την δυναμική συνεργασία που ανακοινώθηκε μεταξύ της Eurolife FFH και της WelΜed, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και των υπηρεσιών υγείας και αποτελεί στενό συνεργάτη του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Μέσα από την καινοτόμο συνεργασία, για πρώτη φορά ένας ασφαλιστικός πάροχος εισέρχεται μέσω της WelMed σε υπηρεσίες ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ελλάδα, όπως ο τουρισμός και οι παροχές υγείας & ομορφιάς. Έτσι, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε ένα σύνολο προνομίων με κορυφαίες εκπτώσεις και δωρεάν παροχές στις υπηρεσίες αυτές. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα, και με κριτήριο την επιστροφή αξίας στους πελάτες της, η Eurolife FFH δημιουργεί πραγματικό όφελος για τους καταναλωτές.

Η Eurolife FFH επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη λύσεων που ενθαρρύνουν τους πελάτες της να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά. Η στρατηγική συνεργασία με τη WelMed αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας να αυξάνει την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους ασφαλισμένους της. Βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων και τους δίνει όλο και περισσότερες δυνατότητες, επιστρέφοντας έτσι την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της δείχνουν.

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.