Διαφορα

Στην Αερόπολη η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Εγκαίνια παραρτήματος την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023.

  • Διοργάνωση ημερίδας «Παρουσίαση των Διαχειριστικών Δράσεων που υλοποιήθηκαν για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας». 
  • Τελετή εγκαινίων νέου Παρατήματος.

Αρεόπολη, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 – Η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου (Μ.Δ.Π.Π.Ν.Π.) του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.), σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει με θέμα, «Παρουσίαση των Διαχειριστικών Δράσεων που υλοποιήθηκαν για την Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας», στο πλαίσιο ολοκλήρωσης της Πράξης «Διαχειριστικές Δράσεις Προστατευόμενων Περιοχών, Ειδών και Οικοτόπων στην περιοχή ευθύνης του τέως Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας» του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ. 

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Διοικητηρίου Αρεόπολης την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 09:30 π.μ., θα ξεκινήσει με τα εγκαίνια των γραφείων του νέου Παραρτήματος της Μ.Δ.Π.Π. Νότιας Πελοποννήσου που στεγάζονται στον ίδιο χώρο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.