Διαφορα

Διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας στην Τρίπολη

Ο Σύλλογος "Αξιον Εστί" συνεχίζει τις δράσεις ζωής και ελπίδας...

Ο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αρκαδίας «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ», τα τελευταία εννέα χρόνια, με την πολύπλευρη δράση του διεκδικεί παρέμβαση και ουσιαστική συνεισφορά στην προσπάθεια ο καρκίνος της παιδικής και της εφηβικής ηλικίας, όχι απλώς να πάψει να είναι θέμα ταμπού, αλλά να βρει όσο το δυνατόν περισσότερα μάτια και περισσότερες καρδιές ανοιχτές και πρόθυμες να βοηθήσουν, ώστε κάθε παιδί που νοσεί να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου νοσηλεία, αποτελεσματική θεραπεία και τελικά δικαίωμα στη ζωή.

Μέσω των αιμοδοσιών, που είναι πλέον θεσμός στην Αρκαδία, ο κόσμος που συμμετέχει σε αυτές αποδεικνύει περίτρανα, ότι κανένα φάρμακο δεν μπορεί να συγκριθεί με την προσφορά του εθελοντή αιμοδότη. Ο Σύλλογός μας συνδέεται με αυτούς τους ανθρώπους και τους ευχαριστεί που σε κάθε αιμοδοσία μας τιμούν με την παρουσία και την προσφορά τους.

Δίνοντας αίμα και μυελό των οστών προσφέρουμε την ελπίδα και δημιουργούμε μια συνθήκη αγάπης και ενσυναίσθησης για τα άτομα που το έχουν ανάγκη.

Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μας για ακόμη μια φορά μια αγκαλιά, ένα δώρο για αυτά τα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

 Στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2023 ώρες 10:00 – 16:00 στην Τρίπολη, στο ΚΑΠΗ (παράρτημα Δήμου Τρίπολης), οδός Ρήγα Φεραίου 25 και Παπαρηγοπούλου.

 Στις 28 Νοεμβρίου 2023 ώρες 10:00 – 16:00 στο Άστρος, στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν. Αποστόλου Παύλου.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.