Διαφορα

1η Παμπελοποννησιακή Συνέλευση της ΕΣΑμεΑ στο Λουτράκι

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Στο ""Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο" το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. 

Στην 1η Παν - Πελοποννησιακή Συνέλευση, που θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της Πράξης  «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ από τον Μάιο του 2021, καθώς και το σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων για μία Πελοπόννησο δικαιωματική και συμπεριληπτική, θα χαιρετήσει ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης.

Η 1η Παν - Πελοποννησιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 με 15.00, στην «Αίθουσα Συνεδριάσεων» του Αλεξάνδρειου Συνεδριακού Κέντρου, στο Λουτράκι (0,5 χλμ. Εθνικής Οδού Ισθμού - Λουτρακίου, Λουτράκι, Τ.Κ. 203 00).

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης οι:

  • κ.κ. Διονύσιος, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου, Σικιώνος, Ζεμενού, Ταρσού και Πολυφέγγους
  • Παναγιώτης Νίκας, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
  • Γεώργιος Γκιώνης, Δήμαρχος Λουτρακίου (προς επιβεβαίωση)
  • Βασίλειος Νανόπουλος, Δήμαρχος Κορινθίων
  • Νικόλαος Σταυρέλης, νέος Δήμαρχος Κορινθίων
  • Νικόλαος Καραλής, Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσο

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να στείλουν την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

το αργότερο έως την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ε.Σ.Α.μεΑ., στην κα Μαίρη Σίδερη, στο τηλέφωνο 2710 221964 (8.00 - 16.00).

Η ημερίδα θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας της ΕΣΑμεΑ www.esamea.gr και της σελίδας της ΕΣΑμεΑ στο facebook https://www.facebook.com/ESAmeAgr

Σκοπός της Πράξης «Καταπολέμηση των Διακρίσεων και Προώθηση της Κοινωνικής και Εργασιακής Ένταξης για τα Άτομα με Αναπηρία, Χρόνιες Παθήσεις και τις Οικογένειές τους που Διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”»,  είναι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, των ατόμων με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους που διαβιούν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου και η πρόσβαση και επανένταξη των ατόμων με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στην αγορά εργασίας.


Επισυνάπτεται αίτηση και ενημερωτικό έντυπο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.