Διαφορα

Ο Ν. Καλτεζιώτης για το βιβλίο του "Οι κύκλοι της ζωής μου"

Ο Αρκάς πρώην υπουργός πλέον περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κάψια...

Ο πολιτικός μηχανικός που διέπρεψε στον πολιτικό στίβο και διετέλεσε βουλευτής Αρκαδίας με τη Ν.Δ. και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στις πρώτες εκλογές της Μεταπολίτευσης, που διεξήχθησαν στις 17 Νοεμβρίου του 1974, μιλά για τον στόχο της συγγραφής της αυτοβιογραφίας του. 

"Το έγραψα από έντονη εσωτερική ανάγκη και από χρέος προς την οικογένειά μου, για να μη χαθούν οι αναμνήσεις και τα βιώματα που θεωρώ αξιομνημόνευτα, καταγράφοντας τις απόψεις και τα έργα που έπραξα κατά τη διάρκεια των 17 ετών δημόσιου βίου μου στις θεσμικές θέσεις που η πολιτεία με τίμησε αναθέτοντάς μου σημαντικές ευθύνες", αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην Realnews.

Το βιβλίο χωρίζεται σε τρεις ενότητες. Η πρώτη αφορά την προσωπική και κοινωνική ζωή του, την ιστορία της οικογένειάς του. Μετά από τρεις γάμους, κατάφερε να διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους του, καθώς και με τις κόρες του Βαλέρια και Κασσιανή, αλλά και μια σχέση ζωής 23 ετών με την τελευταία σύζυγό του Μαριάννα. 

Η δεύτερη ενότητα αναφέρεται στην επαγγελματική του δραστηριότητα, τα χρόνια πριν από το 1974, οπότε και ξεκίνησε η πολιτική του πορεία, και στην 25ετία μετά την αποχώρησή του από τον δημόσιο βίο το 1992, ενώ η τρίτη καλύπτει τα 17 χρόνια του δημόσιου βίου του.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε τη συνέντευξη του κ. Καλτεζιώτη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.