Διαφορα

Ο Arcadia938 συμμετέχει στην 4ωρη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Δεν θα ενημερώνεται το σάιτ στο διάστημα 11:30-15:30, ενώ και στο ραδιόφωνο δεν θα υπάρξουν ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Αρκαδία 93.8 και τα site arcadia938.gr και arcadiasports.gr, συμμετέχουν στην τετράωρη στάση εργασίας που κήρυξε η Ε.Σ.Η.Ε.Α. από τις 11:30 έως τις 15:30 σήμερα Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 με αφορμή τη συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023, στις 11 π.μ., στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ, Αίθουσα «Γεώργιος Καράντζας» (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΗΕΑ, με όσα μέλη κι αν είναι παρόντα.

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης και προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή όλων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας την ίδια ημέρα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, από τις 11:30 π.μ. έως τις 3:30 μ.μ. όλων των δημοσιογράφων σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ, ιδιωτικά και δημόσια της Αττικής (στις εφημερίδες, στην ιδιωτική και δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες).

Για τη συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση απαραίτητη είναι η επίδειξη της θεωρημένης δημοσιογραφικής ταυτότητας μέλους της ΕΣΗΕΑ.

Συνάδελφοι, όλοι την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 στις 11.00 π.μ. στον 1ο όροφο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΑΓΩΝΑΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.