Διαφορα

Το νέο Δ.Σ. του Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου

Φωτογραφία: facebook

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 διεξήχθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικοχορευτικού & Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου “ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΣ”.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και την εφαρμογή των σχετικών άρθρων του καταστατικού του ΧΟΡΕΣΙΒΙΟΥ, έχει ως ακολούθως:

1. Κατέχου Κωνσταντίνα Πρόεδρος ΔΣ

2. Ρέππας Χρήστος Αντιπρόεδρος ΔΣ

3. Δουρίδα Θεοδώρα Γενική Γραμματέας

4. Παπαπέτρου Γεωργία Ταμίας

5. Ρέππας Δημήτρης Υπεύθυνος Περιουσίας

6. Παπαγεωργίου Αφροδίτη Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων

7. Ρέππα Χρυσοβαλάντου Υπεύθυνη Ανάπτυξης

Το νέο ΔΣ εκφράζει τις ευχαριστίες του στα απερχόμενα μέλη του ΔΣ για την συμβολή τους στις δράσεις του συλλόγου. Επιπρόσθετα θέλει να βεβαιώσει τα μέλη του ότι θα συνεχίσει και θα προσπαθήσει να ενισχύσει το έργο τους, ώστε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κοινή προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας.

Η συνεργασία και η κοινές δράσεις με όλους τους τοπικούς, αυτοδιοικητικούς και κρατικούς φορείς καθώς και με όλους τους συλλόγους της περιοχής μας και όχι μόνο, θα αποτελεί βασική επιδίωξη για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.