Διαφορα

Βράβευση του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Τρίπολης σε πανελλαδικό διαγωνισμό (pics-vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθούν στη βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν στη δράση "Τρέχω για το ΕΥ 2023".

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί του ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Τρίπολης πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα προκειμένου να παρευρεθούν στη βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν στη δράση “Τρέχω για το ΕΥ 2023” Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία, στο Πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και της Πανελλήνιας Σχολικής Ημέρας Αθλητισμού.

Ανάμεσα σε 457 συμμετοχές σχολικών μονάδων Πανελλήνια, το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Τρίπολης κατάφερε να αποσπάσει ένα από τα 15 βραβεία του διαγωνισμού, αυτό για το καλύτερο Motto: “Νιώθω, Θέλω, Πράττω, Ζω, Το Μαζί το Αγαπώ”.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Ζακλίν ντε Ρομιγύ του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.  Ήταν μια σπουδαία ημέρα για όλους που χαρήκαμε αυτό το υπέροχο αθλητικοκοινωνικό ταξίδι.   

Όλοι οι μαθητές είχαν επίσης την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να βιώσουν μία μορφή εκπαιδευτικής συμπερίληψης και να δουν από κοντά πρωταθλητές και ολυμπιονίκες του ελληνικού αθλητισμού.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.