Διαφορα

Τα Κάλαντα στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ από παιδιά του σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου

Οι ευχές της διοίκησης του Κέντρου για υγεία, τύχη και αφθονία

Παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης την παραμονή των Χριστουγέννων ( Σάββατο 24/12/23 ). Μία ομάδα παιδιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ( παράρτημα Τρίπολης ) μαζί με δύο συνοδούς επισκέφτηκαν το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε ασθενείς, επισκέπτες και εργαζομένους.

Η επίσκεψη αυτή ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι υποδέχτηκαν τα παιδιά του Σ.Ε.Ο. Τρίπολης με ιδιαίτερη χαρά. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία που πήρε η Διοίκηση του τοπικού Παραρτήματος του Σ.Ε.Ο.και βρέθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ευχαριστεί θερμά τα παιδιά για τα κάλαντα που εψαλαν στο Κέντρο και τη Διοίκηση του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης για την πρωτοβουλία που πήρε την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το ραντεβού των δύο πλευρών ανανεώθηκε για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αφού η παιδική ομάδα του Σ.Ε.Ο. θα επισκεφτεί και πάλι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για να ψάλλει τα καλαντα για τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Με την ευκαιρία αυτής τη ς επικοινωνίας η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και προσωπικά η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη στέλνει θερμές ευχές σε όλο τον κόσμο. Ευχές για υγεία, τύχη και αφθονία. Η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα αυτό που του έλλείψε  ή αυτό που επιθυμεί. Το 2024 να είναι η χρονιά που θέλουμε και περιμένουμε όλοι αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Καλή Χρονιά σε όλους..

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.