Διαφορα

"Πρεμιέρα" σήμερα για το κοινωνικό τιμολόγιο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι του και ποια τα κριτήρια ένταξης. 

Σε λειτουργία τίθεται σήμερα, 1η Φεβρουαρίου η πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ για την υποβολή αιτήσεων του νέου Κοινωνικού  Οικιακού Τιμολογίου ρεύματος (ΚΟΤ). Πρόκειται για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος (ΚΟΤ Γ- Ειδικό Τιμολόγιο Πολυτέκνων) το οποίο χορηγεί μειωμένη τιμή ρεύματος για οικιακή χρήση στους δικαιούχους του -δηλαδή σε οικογένειες με 4 εξαρτώμενα τέκνα και άνω. Ειδικότερα, πρόκειται για έκπτωση επί της χρέωσης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας, ύψους 10 λεπτών/kWh που αφορά, αποκλειστικά, σε κύρια κατοικία.

Μάλιστα οι αιτούντες για να καταστούν δικαιούχοι του ΚΟΤ Γ, θα υποχρεούνται να αναρτούν στην πλατφόρμα το πιστοποιητικό της οικογενειακής τους κατάστασης συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, ώστε να αποδεικνύεται η πολυτεκνική τους ιδιότητα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.