Διαφορα

Συνδιοργανωτής ο ΣΕΒΙΠΕΤ στην ημερίδα για την "Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Καλεί τον εμπορικό κόσμο της Αρκαδίας να λάβει μέρος με κάποιον από τους προτεινόμενους τρόπους.

Η Διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης ( ΣΕΒΙΠΕΤ ) συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στην ημερίδα για την ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/2/2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.( 25ης Μαρτίου και Πανός 21 - είσοδος από την οδό 25ης Μαρτίου ) με ώρα έναρξης των εργασιών: 16.30.

Για όσους δεν μπορέσουν να έρθουν στην παραπάνω ημερίδα ενημερώνουμε ότι αυτή θα μεταδοθεί ζωντανά στο facebook αλλά και από το κανάλι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο Υoutube.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος της ψηφιακής κάρτας εργασίας και απευθύνεται σε επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοροτεχνικούς και λογιστές.

Εισηγητές θα είναι εξειδικευμένα στελέχη της Επιθεώρησης Εργασίας ( Κωνσταντίνος Τσατσούλης και Ελένη Παπανικολάου ) ενώ στην Ημερίδα χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, ο Διοικητής της Επιθεώρησης Εργασίας κ.Γιώργος Τζιλιβάκης και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Εποπτείας και Ελέγχων κ.Χαράλαμπος Βούρτσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ευθύνη της διοργάνωσης έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την Επιθεώρηση Εργασίας και με την υποστήριξη πολλών συλλογικών και συνδικαλιστικών φορέων όπως ο ΣΕΒΙΠΕΤ, το Οικονομικό Επιμελητήριο,η ΟΕΒΕΑ,ο Σύλλογος Λογιστών Αρκαδίας, ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης,ο Εμπορικός Σύλλογος Μεγαλόπολης, ο Εμπορικός Σύλλογος Λεωνιδίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρού.

Με την παρούσα ανακοίνωση η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ καλεί όλα τα μέλη του αλλά, όλο τον εμπορικό κόσμο της περιοχής αλλά και τους εργαζομένους να παρακολουθήσουν την παραπάνω ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα γίνει στην Τρίπολη και θα δώσει απαντήσεις και χρήσιμες συμβουλές για την καθιέρωση της ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.