Διαφορα

"Λουκέτο" έως και 2 χρόνια σε πρατήρια που κάνουν λαθρεμπόριο

H νομοθεσία αλλάζει και πλέον οι εταιρείες εμπορίας καυσίμων θα είναι συνυπεύθυνες για τη λειτουργία των πρατηρίων τους.

Eντός του επόμενου μήνα αναμένεται να τεθούν σε ισχύ οι νέες διατάξεις για το λαθρεμπόριο και τη νοθεία καυσίμων. Με την ενεργοποίηση της νομοθεσίας τα πρατήρια καυσίμων θα βρεθούν αντιμέτωπα με σφράγισμα για δύο έτη, εφ' όσον εντοπιστούν από τους ελεγκτές είτε να πωλούν νοθευμένα καύσιμα, είτε να εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο, είτε να έχουν παραποιήσει τους φορολογικούς μηχανισμούς έκδοσης αποδείξεων.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αυστηρό πλαίσιο το οποίο, σύμφωνα με την εφημερίδα "Καθημερινή", στοχεύει στον περιορισμό του λαθρεμπορίου καυσίμων και της νοθείας, με την ταυτόχρονη ενεργοποίηση νέων ψηφιακών εργαλείων που θα οδηγούν στον εντοπισμό των παραβατών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.