Διαφορα

Πρόγραμμα επιδότησης μισθοδοσίας από τη ΔΥΠΑ

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Μέχρι και τα 1.022 ευρώ αναμένεται να φτάσει η επιδότηση ανά μισθό - Ποιοι οι δικαιούχοι

Να προσλάβουν υπαλλήλους με επιχορήγηση μισθού και ασφαλιστικών εισφορών από το κράτος μέχρι του ποσού των 1.022 ευρώ τον μήνα έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν χιλιάδες επιχειρήσεις μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ: Εντούτοις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν καθώς όπως όλα δείχνουν η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή των σχετικών αιτήσεων θα κλείσει έως τα τέλη του μήνα. Ήδη έχουν υποβληθεί σχεδόν 14.000 αιτήσεις. Ωφελούμενοι θα είναι άνεργοι ηλικίας ως και 45 ετών.

Μέσω του εν λόγω προγράμματος, η ΔΥΠΑ ευελπιστεί στην κατάρτιση 10.000 ανέργων σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες και στη δημιουργία 7.500 νέων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης. Για να επιχορηγηθούν έως 100% του συνολικού κόστους (μισθού και εισφορών), με ανώτατο όριο τα 6.132 ευρώ, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να προσλάβουν ανέργους για έξι μήνες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για περισσότερες πληροφορίες. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.