Διαφορα

Ο Γ. Κουλουράς παρουσίασε το Φεστιβάλ "Κερνάμε Ελλάδα" (pics-vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Από τα Χανιά, ο Αρκάς πολιτικός επιστήμονας, πρόβαλλε την ελληνική γαστρονομία...

Το τριήμερο 23-24-25 Φεβρουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Αγυιάς Χανίων, πραγματοποιήθηκαν το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» και το «9ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς».

Το Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» έχει στόχο την προώθηση των μοναδικών σε ποιότητα αγροδιατροφικών προϊόντων του τόπου μας και την ανάδειξη της ελληνικής γαστρονομίας. 

Το «9ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς» είναι η μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα για το Ελαιόλαδο & την Ελιά και αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό της ελαιοκομίας στην Ελλάδα. Συμμετείχαν διάφορες χώρες παρουσιάζοντας τις νέες τεχνολογίες στον ελαιοκομικό τομέα.

Τα Φεστιβάλ παρουσίασε στον ΣΚΑΪ, στην εκπομπή «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο και στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, ο Αρκάς, πολιτικός επιστήμονας, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γιώργος Κουλουράς.

Εκ του Οργανισμού

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.