Διαφορα

Εθελοντική δενδροφύτευση στην Τρίπολη!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ας ενωθούμε όλοι μαζί ώστε να πρασινίσουμε τον τόπο μας φυτεύοντας μαζί νέα δέντρα.

Ο οργανισμός Growth Hub σε συνεργασία με τη We4all, την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και τη συνδρομή του TedxKlonatzidika, σας προσκαλεί στην εκδήλωση εθελοντικής δενδροφύτευσης το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Ας ενωθούμε όλοι μαζί ώστε να πρασινίσουμε τον τόπο μας φυτεύοντας μαζί νέα δέντρα! Είναι μια πράξη δέσμευσης προς το περιβάλλον, μια χειρονομία ευγνωμοσύνης προς τον πλανήτη μας και ένα βήμα προς την βελτίωση των χώρων πρασίνου της πόλης μας

-Ημερομηνία: Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

-Ώρα: 11:30 π.μ.

-Τοποθεσία: Λεωφόρος Μίκη Θεοδωράκη και Παρασκευοπούλου γωνία, Τρίπολη. 

(Μπροστά από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, κοντά στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης).

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο δράσεων του Ευρωπαϊκού Έργου «Ενδυνάμωση των Νέων μέσω Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Κοινοτικής Δράσης - EcoTripoli» του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου και Μάθησης) και την βοήθεια του 12ου Δημοτικού Σχολείου και του Canteen.

Ελάτε μαζί μας για να κάνουμε τη διαφορά!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site μας: www.growthhub.gr  

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.