Διαφορα

Παλλαϊκό παναρκαδικό κάλεσμα από τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία

Φωτογραφία: αρχείο arcadia938.gr

Εν όψει της απεργιακής συγκέντρωσης στην πλατεία Πετρινού την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Καλούμε τους συνταξιούχους στην απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού στις 10:30 το πρωί στην Πανελλαδική απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ συμπαραστεκόμενοι στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας για καλύτερες συλλογικές συμβάσεις, μισθούς και ασφαλιστικά δικαιώματα. 

Μετά από 15 χρόνια συνεχών περικοπών στις συντάξεις μας και με τον πληθωρισμό να τρέχει 10% στα είδη λαϊκής κατανάλωσης μας έδωσαν φέτος ένα επίδομα δήθεν για να καλύψουμε τα τόσα έξοδα που υπάρχουν. Την κατάργηση των δώρων, τα προβλήματα υγείας που συνεχώς αυξάνονται πετώντας το μπαλάκι σε εμάς με τα απογευματινά χειρουργεία αντί να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές. 

Είμαστε όλοι απέναντι. Κανονίζουν χωρίς τον ξενοδόχο

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ: 

• ΠΛΗΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 

• ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 80% ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ

• ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ 13ΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 14ΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ

• ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΚΑΜΗΝΟ 2015-2016 

• ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ 

Όλοι και όλες στους δρόμους του αγώνα και στην Παναρκαδική κινητοποίηση για να διεκδικήσουμε ό,τι με την βια μας έχει αφαιρεθεί. Στην πλατεία Πετρινού στις 17 Απριλίου, ώρα 10,30 το πρωί. 

ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.