Διαφορα

ΠΟΕΕ: Θεματική εκδήλωση-ημερίδα στo πλαίσιo της Πελοπόννησος ΕΧPO 2024

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Παρούσα και φέτος η Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στη μεγάλη περιφερειακή έκθεση.

Η έκθεση ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2024 για άλλη μια χρονιά σηματοδοτεί την σημαντικότερη γιορτή της επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο.

Και φέτος  η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ είναι παρούσα, δίπλα στους επιχειρηματίες που εκπροσωπεί. Στο περίπτερο 15, που ευγενικά μας παραχώρησε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αξιολογώντας θετικά την διαρκή προσφορά μας, παρουσιάζουμε τις δράσεις μας, τους Εμπορικούς Συλλόγους-μέλη μας και βέβαια τις επιχειρήσεις αυτών. 

Παράλληλα, το Σάββατο 13 Απριλίου στις 6:00 μμ, εντός της Έκθεσης προγραμματίζουμε μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα με τίτλο:

Η ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Εισηγητής θα είναι ο κύριος Σπυρίδων Κούρκουλος, διακεκριμένος σύμβουλος επιχειρήσεων, ο οποίος δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με έδρα την Αθήνα και το Λονδίνο. Ο κύριος Κούρκουλος παρουσίασε και ένα workshop το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια του Συνεδρίου Future of Retail της ΕΣΕΕ.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Παγώνης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΕ καλεί όλους τους εκθέτες, αλλά και τους επισκέπτες της Έκθεσης στην ημερίδα του Σαββάτου, καθώς θα αποτελέσει πραγματικό εργαλείο αύξησης των πωλήσεων για τις επιχειρήσεις τους και δεν πρέπει να την χάσουν.

Εκ της Ομοσπονδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.