Διαφορα

Ο Γ. Κουλουράς σε ημερίδα του Ευρωκοινοβουλίου για τους Νέους

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

"Ευρωπαϊκή Συνεργασία και Νεολαία", το θέμα της ημερίδας.

Eν όψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών 2024 και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, διοργάνωσαν την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 ημερίδα με θέμα «Ευρωπαϊκή Συνεργασία και Νεολαία».

Στην ημερίδα συμμετείχε ο Αρκάς πολιτικός επιστήμονας, πολιτικός αναλυτής, πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου και μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργος Κουλουράς.

Στην ημερίδα έγινε συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους η Ευρωπαϊκή Ένωση βοηθά τους νέους επαγγελματίες να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από τα ευρωπαϊκά κονδύλια και προγράμματα.

Εκ του Οργανισμού

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.