Διαφορα

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έδωσε και φέτος το "παρών"...

Φωτογραφία: αρχείου Δελτίου Τύπου

Σε πλήθος εκδηλώσεων παρέστη φέτος η Αντιπρόεδρος Μαντινείας, κ. Ουρανία Αναγνωστοπούλου. 

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος έδωσε και φέτος το παρόν σε σειρά εκδηλώσεων που αφορούσαν εορτασμούς εθνικοτοπικού και ιστορικού χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιπρόεδρος Μαντινείας Ουρανία Αναγνωστοπούλου στις 07.04.2024, περέστη και κατέθεσε στέφανο τιμής στην κοινότητα Πάπαρη με αφορμή την επέτειο της πρώτης επίσημης σύναξης των οπλαρχηγών της Πελοποννήσου υπό τον Θ.Κολοκοτρώνη. Επίσης στις 13.04.2024 παρέστη και κατέθεσε στέφανο, στην κοινότητα Παλαιόπυργου, σε εκδήλωση που αφορούσε τον εορτασμό απόδοσης τιμής στους τοπικούς αγωνιστές Β. Κατριμουστάκη και Αντ. Δραβήλα. Αντιστοίχως, στις 14.04.2024, στο Λεβίδι έδωσε και πάλι το παρόν με κατάθεση στεφάνου τιμής στην επέτειο της νικηφόρας μάχης του Λεβιδίου την 14 Απριλίου 1821.

Η ίδια τέλος παρέστη στις 13.04.2024 σε παράλληλη εκδήλωση της ¨EXPO Πελοπόννησος 2024¨ απευθύνοντας χαιρετισμό εκ μέρους της Π.Ο.Ε., στην οποία η Ομοσπονδία μας ήταν συνδιοργανώτρια με τον ενημερωτικό ιστότοπο www.anagnostis.org , λαμβάνοντας παράλληλα μέρος στο βιωματικό εγραστήριο «Δημοσιογραφία και Πολίτες». Η Π.Ο.Ε. πάντα με δυναμική παρουσία και έμπρακτο ενδιαφέρον θα συνεχίσει να δίνει το παρόν και να στηρίζει δράσεις και εκδηλώσεις που δεν περιορίζονται μόνο στα στενά πλαίσια ανάδειξης της Αρκαδίας, αλλά προβάλλουν γενικότερα την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.