Διαφορα

Στον τελικό Κυπέλλου η Ειδ. Γραμματέας Επαρχίας Κυνουρίας της Π.Ο.Ε.

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Δέσμευση της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας να συνεχίζει να στηρίζει δράσεις και προγράμματα που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και ανάδειξη του αρκαδικού αθλητισμού.

Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Α΄Κατηγορίας Αρκαδίας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια τόσο προς τον νικητή και τροπαιούχο Παναρκαδικό, όσο και προς τη δευτεραθλήτρια ομάδα του Λεωνιδίου, που έφτασαν επάξια στον τελικό της διοργάνωσης, διεκδικώντας τον τίτλο. 

Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησε μετά από σχετική πρόσκληση, η Ειδ. Γραμματέας Επαρχίας Κυνουρίας Αναστασία Δάρρα η οποία και απένειμε το δεύτερο έπαθλο - κύπελλο. 

Ο Νομός μας, πάντα πρωτοπόρος στον αθλητισμό και πάντα μαχητής σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, έχει αναδείξει στο πέρασμα των αιώνων τις παγκόσμιες αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» και του «φίλαθλου πνεύματος», αξίες απαραίτητες για την ύπαρξη του αθλητισμού και την προαγωγή του υγειούς ανταγωνισμού σε όλα τα επίπεδα.

Η Ομοσπονδία μας θα συνεχίσει  να στηρίζει με κάθε τρόπο δράσεις και προγράμματα που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και ανάδειξη του Αρκαδικού Αθλητισμού, προωθώντας παράλληλα και τον Αθλητικό Τουρισμό, σημείο αφετηρίας για μία νέα προοπτική στην Αρκαδία  και στη χώρα μας γενικότερα.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.