Διαφορα

Δυναμική η εκπροσώπηση του ΣΕΒΙΠΕΤ στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο των ΒΙΠΕ

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Νίκος Τότσης έβαλε όλα τα θέματα που απασχολούν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Τρίπολης.

Μ' ένα πολυμελές σχήμα εκπροσωπήθηκε ο ΣΕΒΙΠΕΤ στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο των ΒΙ.ΠΕ της χώρας που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Απριλίου 2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης και τον συνόδευσαν ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Σύριου - Παρασκευοπούλου και το μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου κ. Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Η παρουσία των εκπροσώπων του ΣΕΒΙΠΕΤ στο Πανελλήνιο Συνέδριο ήταν δυναμική αλλά και άκρως ουσιαστική αφού στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Νίκος Τότσης έβαλε όλα τα θέματα που απασχολούν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Τρίπολης και παρουσίασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συνεχώς αναπτυσσόμενη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους συντονιστές του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΒΙΠΕ ήταν ο δημοσιογράφος, Πρόεδρος των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ο οποίος κλήθηκε τιμητικά να συντονίσει μία ενότητα του Συνεδρίου ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΒΙΠΕΤ.

Αναλυτικά το ιστορικό του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου ΒΙΠΕ μαζί με φωτογραφίες και τις τελικές αποφάσεις που ελήφθησαν ακολουθούν στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Διοίκηση του ΠΑΣΕΒΙΠΕ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.