Διαφορα

Πεζοπορία στα περιαστικά άλση της Τρίπολης με τον ΣΑΟΟ

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Το επόμενο ραντεβού των μελών και των φίλων του Συλλόγου με τη φύση έχει οριστεί για την Κυριακή του Θωμά.

Την Κυριακή 28/4/2024 ο ΣΑΟΟ πραγματοποίησε μια πολύ όμορφη πεζοπορία στα περιαστικά άλση της Τρίπολης, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου του Συλλόγου. 

Συμμετείχαν 40 άτομα, περίπου, ήταν πολύ ευχάριστο ότι πολλά παιδιά από 5 έως 16 ετών μαζί με τους γονείς τους περπάτησαν στα μονοπάτια και επίσης το γεγονός ότι συμμετείχαν παιδιά από το τμήμα των Special Olympics του συλλόγου είναι κάτι που δείχνει την καταλληλότητα των μονοπατιών αυτών για χρήση από όλους.

Η πορεία ξεκίνησε μπαίνοντας στο μονοπάτι από το γεφύρι του Αγίου Νικολάου (στο πλάι του στρατοπέδου) σε μια καινούργια διαδρομή παράλληλα προς το ρέμα με κατεύθυνση στο σημείο που διασταυρώνεται με το πράσινο μονοπάτι και οδηγεί προς την Ανάληψη – Άγιο Δημητράκο όπου μια ομάδα έμεινε στο εξωκλήσι της Ανάληψης και θαύμασε την θέα της πόλης. Η άλλη ομάδα συνέχισε προς Άγιο Δημητράκο όπου έμειναν για λίγο και επέστρεψαν προς Ανάληψη όπου και ξεκουράστηκαν.

Η πορεία διασχίζοντας το πράσινο μονοπάτι συνέχισε προς τον Άγιο Αθανάσιο όπου και τελείωσε. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως τα μονοπάτια γύρω από την πόλη είναι προσβάσιμα και σχετικά εύκολα να τα περπατούν όλοι στο μεγαλύτερο τους τμήμα τους. Ο ΣΑΟΟ συνεχίζει την εθελοντική προσπάθεια του να συντηρεί και να σηματοδοτεί τα μονοπάτια του Μαινάλου και τα περιαστικά.

Επόμενο ραντεβού στον πανέμορφο Λούσιο στις 12 Μαΐου. 

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.