Διαφορα

Περήφανος ως αδερφός ο Νίκος Τσιαμούλος για τον Ζαχαρία!

Το Εθνικό Βραβείο Ιατρικής Κλινικής Αριστείας 2023, στην Αγγλία, απονεμήθηκε στον Ζαχαρία Τσιαμούλο.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρώην δημοτικός σύμβουλος αναφέρει:

🥇Το Εθνικό Βραβείο Ιατρικής Κλινικής Αριστείας 2023, στην Αγγλία, απονεμήθηκε στον Ζαχαρία Τσιαμούλο

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια σημαντική και μοναδική διάκριση για τον μεγάλο μου αδελφό δόκτωρ Ζαχαρία Π. Τσιαμούλο (δις Διδάκτωρ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Imperial College Λονδίνου), εξειδικευμένο γιατρό γαστρεντερολόγο στην προηγμένη θεραπευτική ενδοσκόπηση όπου εργάζεται στην Αγγλία, στο East Kent University Hospitals NHS Foundation NHS Trust (και ελπίζουμε σύντομα να προσφέρει τις ιατρικές του γνώσεις και σε ασθενείς στην Ελλάδα, σε ένα από τα μεγαλύτερα και διεθνώς αναγνωρισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα στην χώρα). 

Ο Ζαχαρίας τιμήθηκε με το Εθνικό Βραβείο Κλινικής Αριστείας 2023 από το #ACCIA (Συμβουλευτική Επιτροπή για τα Βραβεία Κλινικών Συνεισφορών στο Εθνικό Αγγλικό Σύστημα Υγείας ), που χορηγείται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας της Αγγλίας, NHSE. Το βραβείο απονέμεται σε κλινικούς γιατρούς που ανοίγουν νέους δρόμους στην πρόληψη και στη βελτίωση της θεραπείας και της φροντίδας των ασθενών. Στον Ζαχαρία αναγνωρίστηκε η πρωτοποριακή έρευνα και η τεχνική εφαρμογή της, μέσω ειδικών ενδοσκοπικών εργαλείων, στην αντιμετώπιση πολύπλοκων και δύσκολων περιπτώσεων αφαίρεσης πολυπόδων από το παχύ έντερο και όχι μόνο. Ο Ζαχαρίας έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε πολλά διεθνή συνέδρια και έχει οργανώσει παγκόσμια εκπαιδευτικά προγράμματα, στη δική του μέθοδο της ενδοσκοπικής μικροχειρουργικής, σε όλο τον κόσμο. 

Πιστεύω ότι αυτή η διάκριση αντανακλά ευρύτερα και τις ικανότητες και το επίπεδο των Ελλήνων γιατρών που συμβάλλουν στην εξέλιξη της επιστήμης τους. Πάντα υπηρετώντας το πιο πολύτιμο αγαθό, που είναι η Υγεία. 

👏🏻Well Done Zach! Είμαστε περήφανοι! Σε περιμένουμε και στην Ελλάδα!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.