Διαφορα

Επιμορφωτική συνάντηση με τους διευθυντές και διευθύντριες των Γυμνασίων της Αρκαδίας

Με αντικείμενο την παρουσίαση του Erasmus+ έργου EduCardia και τη δημιουργία πλάνου δράσης για τη σχολική χρονιά 2024-2025. 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Εργαστήριο Διαχείρισης και Βέλτιστου Σχεδιασμού Δικτύων Τηλεματικής (NETMODE) της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΗΜΜΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), στο Erasmus+ έργο της EduCardia (Κωδικός έργου: 2021-1-EL01-KA220-SCH-000032806), διοργανώνει την πρώτη επιμορφωτική συνάντηση με τους διευθυντές/ντριες των Γυμνασίων του νομού Αρκαδίας την Πέμπτη 23-05-2024 και ώρα 10:30 π.μ, στο αμφιθέατρο του 3ου Γυμνασίου Τριπόλεως. 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρουσίαση του Erasmus+ έργου EduCardia και η δημιουργία πλάνου δράσης για τη σχολική χρονιά 2024-2025. Το έργο EduCardia είναι ένα πρόγραμμα Erasmus+ και εκτελείται υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), που αποτελεί την Εθνική Μονάδα Συντονισμού του προγράμματος Erasmus+ στην Ελλάδα. 

Στο έργο συμμετέχουν εταίροι από το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Παιδαγωγικό τμήμα), το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Κύπρου, το Πανεπιστήμιο της Σουτσεάβα (Παιδαγωγικό τμήμα) και το RIEEB (Red Internacional de Educación Emocional y Bienestar) που αποτελεί φορέα ανάπτυξης εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχετικά με τη συναισθηματική εκπαίδευση μαθητών.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.