Διαφορα

Ολοκλήρωση Ευρωπαϊκού Προγράμματος E-Twinning από το EN.E.E..ΓΥ.-Λ Τρίπολης

Φωτογραφία: screenshot

Σημείο αναφοράς αποτέλεσαν τα ήθη και τα έθιμα, οι παραδοσιακές φορεσιές, η μουσική, η τέχνη, ο αθλητισμός, τα ιδιαίτερα στοιχεία που αναδεικνύουν τον πολιτισμό της κάθε χώρας. 

Με μεγάλη χαρά το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ Τρίπολης, και οι κάτωθι εκπαιδευτικοί Μπέλλα Μαρία ΠΕ11 ΕΑΕ, Παπαδημητρίου Ιφιγένεια ΠΕ02 ΕΑΕ, Ψαρρά Σταυρούλα ΠΕ02 (Διευθύντρια Σχολικής μονάδας) ανακοινώνουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning, με τίτλο "Our Cultural Heritage" με συνεργαζόμενα σχολεία της Τουρκίας και της Γεωργίας. 

Το πρόγραμμα βασίστηκε στην αμοιβαία μεταφορά, γνώσεων και πληροφοριών, όπως επίσης στη γόνιμη αλληλοεπίδραση και επικοινωνία. Σημείο αναφοράς του προγράμματος αποτέλεσαν τα ήθη και τα έθιμα, οι παραδοσιακές φορεσιές, η μουσική, η τέχνη, ο αθλητισμός, τα ιδιαίτερα στοιχεία που αναδεικνύουν τον πολιτισμό της κάθε χώρας. 

Από δική μας πλευρά, το έργο εστίασε αποκλειστικά στην πολιτιστική κληρονομιά της Πελοποννήσου. Μετά από μήνες εντατικής συνεργασίας, δημιουργικότητας και μάθησης, οι μαθητές μας παρουσίασαν τα εξαιρετικά έργα τους, αναδεικνύοντας την πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις της περιοχής. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τη δέσμευση και την αφοσίωσή τους, που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του προγράμματος. Συνεχίζουμε με έμπνευση και ενθουσιασμό για μελλοντικές συνεργασίες και εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες!

Το υλικό των δράσεων μας βρίσκεται αναρτημένο: https://blogs.sch.gr/eneegylt/category/oi-draseis-mas/   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.