Διαφορα

Συλλυπητήρια επιστολή Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την απώλεια της Πηνελόπης Τότση

"Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Αναλυτικά:

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας της Πηνελόπης Τότση, συζύγου του Ηλία Τότση, επί ετών μέλους του Δ.Σ. και της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, και μητέρας του Νίκου Τότση, μέλους του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και Προέδρου του ΣΕΒΙΠΕΤ.  

Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της. 

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μετά την αναγγελία της αναπάντεχης απώλειας της Πηνελόπης Τότση, συνεδρίασε και  αποφάσισε να εκφράσει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Με βαθιά θλίψη και σεβασμό, αποχαιρετούμε έναν υπέροχο άνθρωπο, σύζυγο, μητέρα, γιαγιά, την Πηνελόπη Τότση. Ευχόμαστε δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Η μνήμη της να είναι αιώνια.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.