Περιεργα

Selfie... να την πιεις στο ποτήρι!

Μας εκπλήσσει ευχάριστα για ακόμη μία φορά η Θεσσαλονίκη με μία παγκόσμια καινοτομία!

Η συμπρωτεύουσα θεωρείται "η πόλη του καφέ" και όχι άδικα! Φρόντισε λοιπόν να μας  το επιβεβαιώσει μία ακόμη φορά κατοχυρώνοντας την 1η παγκόσμια πατέντα στον καφέ!

Σε έναν κόσμο που η πλειοψηφία λατρεύει τις selfie, το colored coffee αποφάσισε να πάει τον καφέ ένα βήμα μπροστά. Η συγκεκριμένη καφετέρια σερβίρει το “Selfieccino”!

Πρόκειται φυσικά, για ένα απολαυστικό ρόφημα που βγαίνει σε δύο εκδοχές, καφέ και σοκολάτα και έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση, καθώς εκτυπώνεται επάνω άμεσα η φωτογραφία που θέλεις! Ο πελάτης πλέον, εκτός από τη δοσολογία μπορεί να παραγγείλει και μια φωτογραφία του στο αφρόγαλα. 

Επιπλέον σερβίρει, χρωματιστή σοκολάτα με γεύσεις ,αρωματικό εσπρέσο με γεύσεις  ενώ αν έχεις τη γιορτή σου, ως δώρο σε περιμένει ένα selfie donut  με ό,τι φώτο θέλεις!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.