Περιεργα

Ο Τριπολίτης που κούρευε για 97 συνεχόμενες ώρες!

Το 1976 κατέρριψε το ρεκόρ "κουρέματος αντοχής" και μπήκε στο βιβλίο Γκίνες...

Η ιστορία του συμπολίτη μας Χρήστου Αγγελόπουλου είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από τη "Μηχανή του Χρόνου".

Ο Τριπολίτης κομμωτής ανακάλυψε από μικρός την αγάπη του για την κομμωτική στην Τρίπολη, τον τόπο καταγωγής του. 

Συνέχισε με σπουδές στην Αθήνα, πήρε υποτροφία για την Διεθνή Ακαδημία Κομμωτικής Τέχνης της Λωζάνης, ενώ ολοκλήρωσε τη μετεκπαίδευσή του στο Παρίσι και στο Μιλάνο. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, αποφάσισε να ανοίξει το δικό του ανδρικό κομμωτήριο στην Αθήνα το 1974. 

Ωστόσο το καλοκαίρι του 1976 ήταν που πέρασε στην ιστορία... Στις 21 Ιουνίου είχε προγραμματίσει να μπει στο βιβλίο Γκίνες για το ρεκόρ κουρέματος αντοχής. 

Έξω από το κομμωτήριο στην οδό Αριστοτέλους είχε κρεμάσει ανακοίνωση που ενημέρωνε ότι για τις επόμενες μέρες θα προσέφερε τις υπηρεσίες του δωρεάν, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε όποιον ήθελε να κουρευτεί. 

Την προσπάθειά του κατέγραφαν ανελλιπώς εγχώρια και διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, ενώ στο κομμωτήριο βρισκόταν διαρκώς και ένας αθλητικός ιατρός που θα τσέκαρε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους σφυγμούς και τα αντανακλαστικά του....

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε σχετικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.