Περιεργα

Αρκαδία: "Μακάβρια" κούρσα ταξί..

Μία γυναίκα από χωριό της Φωκίδας προσπάθησε να μεταφέρει τη νεκρή μητέρα της στον τόπο καταγωγής της, σε κωμόπολη του νομού Αρκαδίας, για να την κηδέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το LamiaReport, η 65χρονη γυναίκα, όταν πέθανε η 91χρονη μητέρα της, ζήτησε προσφορά από κάποια γραφεία τελετών για να μεταφέρει τη σορό της από τη Φωκίδα, στον τόπο καταγωγής της, στο νομό Αρκαδίας, για να γίνει η τελετή της κηδείας.

Επειδή όμως θεώρησε ότι οι προσφορές που της έκαναν τα γραφεία τελετών είναι υψηλές, αποφάσισε, εν μέσω καύσωνα, να φορτώσει τη νεκρή μητέρα της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και να τη μεταφέρει από τη Φωκίδα στην Αρκαδία! Μάλιστα, ο ταξιτζής που ανέλαβε αυτή την μακάβρια κούρσα έχει έδρα την Αθήνα φέρεται να είναι συγγενής της οικογένειας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχικά η 65χρονη φέρεται να ήθελε να μεταφέρει τη νεκρή μητέρα της βάζοντας την στο πορτμπαγκάζ του δικού της αυτοκινήτου. Ωστόσο, τελικά, βρήκε τη λύση του ταξί και αφού «τακτοποίησε» τη σορό στο πίσω κάθισμα, η ίδια ακολουθούσε με το δικό της αυτοκίνητο στο οποίο μέσα ήταν και τα μικρά ανιψάκια της.

Η αστυνομία, όμως, που, προφανώς, είχε ενημερωθεί για την «νεκροφόρα - ταξί», την εντόπισε στην περιοχή της Θήβας και την σταμάτησε για έλεγχο.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι ήταν αληθινή. Δυστυχώς όμως όταν άνοιξαν την πίσω πόρτα του ταξί βρέθηκαν μπροστά στη σορό της ηλικιωμένης, που ήταν τυλιγμένη πρόχειρα με ένα σεντόνι.

Ο ταξιτζής και η κόρη της νεκρής οδηγήθηκαν στο ΑΤ Θηβών όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η σορός παρελήφθη από γραφείο τελετών για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο, ώστε να γίνει νεκροψία νεκροτομή όπως ο νόμος ορίζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.