Περιεργα

Κατάκολο: Τα UFO... ήταν φαναράκια ευχών από παιδικό πάρτι

Φως στο "μυστήριο"...

 

Στην περιοχή Καβούρι από νωρίς είχε ξεκινήσει ένα παιδικό πάρτι και ο ουρανός είχε γεμίσει φαναράκια ευχών, που έχουν γίνει πολύ «μόδα», ωστόσο κάποιοι έσπευσαν να ερμηνεύσουν διαφορετικά το... φαινόμενο 

 

Έχει UFO το Κατάκολο; Μάλλον, δεν έχει... Το φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα που είδε ένα ζευγάρι στην περιοχή Καβούρι το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από φαναράκια ευχών…

 

Στην περιοχή Καβούρι από νωρίς είχε ξεκινήσει ένα παιδικό πάρτι και ο ουρανός είχε γεμίσει φαναράκια ευχών, που έχουν γίνει πολύ «μόδα». 

 

Λόγω του ανέμου τα φαναράκια ευχών κινούνται ακαθόριστα, όχι πάντα ανοδικά, αλλά πολλές φορές παράλληλα με την επιφάνεια. Στην προκειμένη περίπτωση, τα φαναράκια ευχών – που ανάβουν με φωτιά και όντως θυμίζουν πύρινες μπάλες από μακριά, κινήθηκαν παράλληλα με την επιφάνεια της θάλασσας και στη συνέχεια ανάλογα με τον αέρα ανέβηκαν προς τον ουρανό έως τη στιγμή που χάθηκαν.

 

Τα φαναράκια όμως ανησύχησαν κάποιους στην περιοχή που φοβήθηκαν πως μπορεί να παρασυρθούν και να πέσουν σε εκτάσεις με ξερά χόρτα και να ξεσπάσει πυρκαγιά. Για αυτό το λόγο – σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr – κάλεσαν και την Αστυνομία.

 

Την ίδια ώρα άλλοι πολίτες που διέκριναν πάνω από τη θάλασσα τα φαναράκια, θεώρησαν πως ήταν φωτοβολίδες κινδύνου – που πιθανόν να έριξε κάποιο σκάφος και κάλεσαν το Λιμενικό Σώμα προς ενημέρωση.

 

Η άγνοια, ο φόβος και η φαντασία κάποιων δημιούργησε UFO πάνω από το Κατάκολο και παράλληλα το δημοσίευμα τοπικού μέσου πήρε διαστάσεις και τα σχόλια δημιούργησαν έναν ντόρο κυρίως περιπαικτικό και αρνητικό για την περιοχή και τους κατοίκους της που βλέπουν… UFO στα καλά καθούμενα. 

 

Πηγή: ilialive.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.