Προορισμοι

Ο top ελληνικός προορισμός για μήνα του μέλιτος βρίσκεται στην Αργολίδα

Top προορισμός η Ερμιόνη της Αργολίδας!

 

Το "A Luxury Travel Blog" του Πολ Τζόνσον είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά μπλογκ στον κόσμο, που παρέχει πληροφορίες για όλα όσα χρειάζεται ο πιο απαιτητικός ταξιδιώτης που "κυνηγάει" την πολυτέλεια. Όταν λοιπόν προτείνει τους 10 πιο ρομαντικούς και πολυτελείς προορισμούς στον κόσμο για μήνα του μέλιτος, εύχεσαι απλά να ετοιμάζεσαι να παντρευτείς! Γιατί; μα γιατί στα καλύτερα, υπάρχει και ελληνικός προορισμός – και όχι, δεν είναι η Σαντορίνη…

 

Στην πραγματικότητα ο πολύπειρος ταξιδιωτικός μπλόγκερ αναγνωρίζει ότι τα ελληνικά νησιά είναι ανίκητα αλλά "ο ίδιος έχει ερωτευτεί ένα μέρος στην ηπειρωτική Ελλάδα – και μάλιστα στην Πελοπόννησο. Η περιοχή είναι γεμάτη ιστορία αλλά αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που απασχολεί τους νιόπαντρους. Στα προτεινόμενα ξενοδοχεία της Πελοποννήσου περιλαμβάνονται το Amanzoe στην Ερμιόνη της Αργολίδας με τις τεράστιες βεράντες και το beach club καθώς επίσης και τα ξενοδοχεία Kinsterna στη Μονεμβάσια και Kyrimai στο Γερολιμένα της Μάνης που είναι πολύ ιδιαίτερα και πιο οικονομικά".

 

Την υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώνουν το νησί Σούμπα στην Ινδονησία, το Δέλτα του Οκαβάνγκο στην Μποτσουάνα που προσφέρεται και για σαφάρι, η Νέα Ζηλανδία, η Βόρεια Καλιφόρνια με τους απέραντους αμπελώνες, ολόκληρη η Ιταλία, οι Μαλδίβες, το Μεξικό, το Σέιντ Μπαρτ στην Καραϊβική και το Νορθ Άιλαντ στις Σεϊχέλες.

 

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.