Προορισμοι

Πελοπόννησος: Οι sold out προορισμοί του φετινού καλοκαιριού!

Τα όρια της πληρότητάς τους "αγγίζουν" οι δημοφιλέστεροι προορισμοί διακοπών της χώρας, επιβεβαιώνοντας πως την περίοδο απόλυτης αιχμής Ιουλίου-Αυγούστου θα επικρατεί το αδιαχώρητο στις παραλίες πολλών περιοχών. 

 

Στην Πελοπόννησο είναι δεδομένο πως συγκεκριμένες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας και της Πύλου αγγίζουν πληρότητες πάνω από 90%.

 

Στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας φέρονται να έχουν διαθέσει τα 3/4 των δωματίων τους ενώ στις ανατολικές ακτές, Μονεμβασιά και Μάνη εμφανίζονται γεμάτες σε ποσοστό 70-75%.

 

Στον δημοφιλή πόλο του Πόρτο Χέλι, η πληρότητα εμφανίζεται να κυμαίνεται στα επίπεδα του 55%, αν και σε γνωστές μονάδες της περιοχής, τα διαθέσιμα δωμάτια είναι ελάχιστα και "αλμυρά".

 

Γεμάτες την ίδια στιγμή εμφανίζονται να είναι δύο δημοφιλείς περιοχές όπου οι παραθεριστές φθάνουν με το αυτοκίνητό τους. Πρόκειται για τη Νεάπολη Λακωνίας και την Άφυσσο Μαγνησίας, όπου η πληρότητα φθάνει το 100%.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.