Προορισμοι

"Οι Φευγάτοι" ξεκινούν το ταξίδι και πάνε Αρκαδία (video)

Από το έναστρο καταφύγιο του Πάρνωνα στις παραλίες του Άστρους και από την ηρεμία της Καστάνιτσας στον ξέφρενο αγώνα downhill στα Άνω Δολιανά, "Οι Φευγάτοι" ταξιδεύουν παρέα σας!

"Οι Φευγάτοι" ξεκινάνε το ταξίδι και πάνε Αρκαδία. Μια ημίωρη ευχάριστη και ποιοτική ταξιδιωτική εκπομπή με σκοπό να σας δείξει πως μπορείτε να περάσετε ένα όμορφο διήμερο στην Αρκαδία και τι δραστηριότητες μπορείτε να απολαύσετε. 

Λίγα λόγια για την ομάδα...

"Είμαστε "Οι Φευγάτοι" όνομα και πράμα, με την καλή έννοια, δεν ξέρω εάν υπάρχει και κακή έννοια στο να είσαι φευγάτος απ’ όλα αυτά που καθημερινά μας κυνηγάνε και μας πνίγουν. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα.

Εμείς θα πούμε ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση και καλή παρέα. Η φύση γεμίζει τις μπαταρίες μας και είναι εκεί, πίσω από τον γυάλινο θόλο της πόλης και μας περιμένει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εάν προσπαθήσεις να αγγίξεις τον θόλο θα δεις ότι τελικά δεν υπάρχει, δεν υπήρχε ποτέ, όλα είναι στο μυαλό.

Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα και πήραμε τον δρόμο της φυγής, έστω για λίγο ή για πάντα – ποιος ξέρει; Ξεκινήσαμε να ανακαλύψουμε την Αρκαδία, 1,5 ώρα από την Αθήνα. Ένα τόπο απαράμιλλης ομορφιάς με άγνωστα μονοπάτια, ψυχική ηρεμία, πολιτιστικές δράσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες. Ένας κόσμος που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Πάρε την απόφαση να κάνεις το ταξίδι γιατί έτσι μόνο θα ανακαλύψεις ότι όσο πιο «"φευγάτοι"… τόσο πιο "γεμάτοι"!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.