Προορισμοι

Iδανικοί προορισμοί για αποδράσεις τελευταίας στιγμής το Πάσχα!

Δεν έχετε κανονίσει τίποτα για το Πάσχα και το μετανιώσατε; Μην ανησυχείτε! Σας έχουμε τη λύση! 

Ύδρα: Γραφικό Πάσχα στην Ωραία του Αργοσαρωνικού

Γραφική, παραδοσιακή και ταυτόχρονα κοσµοπολίτικη, η αρχοντική Ύδρα είναι ένα από τα µέρη που δεν θα βαρεθούµε ποτέ να επισκεπτόµαστε και θα την βρίσκουµε ωραιότερη κάθε φορά! Είναι δίπλα, µόλις µιάµιση ώρα από το λιµάνι του Πειραιά, και το Πάσχα είναι η ιδανική της εποχή –αφού τώρα το περπάτηµα δεν σαµποτάρονται από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο! Μια βόλτα γύρω από τα πανέµορφα αρχοντικά της και ουζάκι µε µεζέ στα ταβερνάκια της είναι αρκετά καλοί λόγοι για να κλείσουµε εισιτήρια άµεσα!

 

Αγκίστρι: Πασχαλιάτικη απόδραση στο καταπράσινο νησάκι

Το µικρό και καταπράσινο Αγκίστρι είναι ιδανικό για να περάσετε ξεκούραστα τις µέρες του Πάσχα! Αν και συχνά επισκιάζεται από την γειτονική κοσµοπολίτισσα Αίγινα, το Αγκίστρι ενδείκνυται για όσους θέλουν να φορτίσουν τις µπαταρίες τους και να απολαύσουν 2 µέρες απόλυτης χαλάρωσης

Τα γραφικά, πλακόστρωτα δροµάκια του είναι ιδανικά για βόλτες στον ανοιξιάτικο καιρό, για να θαυµάσετε τα παραδοσιακά σπίτια µε τις ασβεστωµένες αυλές και τα γραφικά εκκλησάκια, ενώ µια βουτιά στα καταπράσινα νερά του στην όµορφη παραλία της Δραγονέρας ή της Σκάλας θα επαληθεύσουν την άριστη επιλογή σας.

 

Αράχωβα: Παραδοσιακό Πάσχα στο πιο κοσμοπολίτικο χωριό της Ελλάδας

Παράδοση και κατανυκτική ατµόσφαιρα διακρίνουν το Πάσχα στην Αράχωβα, τη βασίλισσα της Ρούµελης… Αν και αποτελεί νούµερο ένα χειµερινό προορισµό, λόγω του χιονοδροµικού αλλά και του έντονα κοσµικού της χαρακτήρα, δεν είναι λίγοι όσοι την επιλέγουν και για µια µίνι πασχαλινή απόδραση µε ιδιαίτερα κατανυκτικό ύφος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι διαθέτει 35 εκκλησίες, ως δείγµα της βαθιάς πίστης, που διακρίνει τους ντόπιους.

 

ΠΗΓΗ: travelstyle.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.