Προορισμοι

Ο Πάρνωνας κρύβει εκπλήξεις (photos)

Η στήλη "Ταξίδια" της Καθημερινής βρέθηκε στην Αρκαδία.

Πληθωρική φύση και χωριά που χαίρεσαι να τα περπατάς. Απολαμβάνουμε στάσεις και διαδρομές στην oροσειρά που χωρίζει την Αρκαδία από τη Λακωνία.

"Με βάση τα Σαπουνακαίικα, ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κυνουρίας, οργώσαμε τους οικισμούς του Πάρνωνα: από τον Άνω Τυρό, με το αναρριχητικό πεδίο του Γερόβραχου, οδηγήσαμε έως τη διατηρητέα Καστάνιτσα, τον Πλάτανο με τα τρεχούμενα νερά και τα Τσίντζινα με τα μυθικά δάση μαύρης πεύκης", αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή".

Και προσθέτει: "Από εκεί συνεχίσαμε στον Άγιο Πέτρο, το αρχαιότερο Τσακωνοχώρι, για να καταλήξουμε στο Λεωνίδιο με τα προεπαναστατικά πυργόσπιτα. Ο Πάρνωνας και τα ορεινά χωριά του προσφέρουν αναρίθμητες επιλογές για όλα τα γούστα, και το φθινόπωρο είναι η αρχή της τουριστικής του σεζόν".

Διαβάστε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.