Προορισμοι

Φανταστικό το Χριστουγεννιάτικο Ναύπλιο (video, photos)

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στο Ναύπλιο, με  λίγες ακόμα αλλά σημαντικές προσθήκες να υπολείπονται.

Χιλιάδες πολύχρωμα λαμπιόνια στολίζουν κεντρικά σημεία της πόλης, όπως η πλατεία Καποδίστρια, το πάρκο Κολοκοτρώνη, η Αμαλίας, ο μεγάλος δρόμος (Β.Κωνσταντίνου), και τα στενά στην παλιά πόλη με πολλά μπαλκόνια νεοκλασικών που ήδη ντύθηκαν στα γιορτινά, ενώ ακόμα και το Δημαρχείο στην πλατεία Τριών Ναυάρχων στολίστηκε και αυτό.

Οι προετοιμασίες της δημοτικής αρχής του Δήμου Ναυπλιέων μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και βέβαια της λειτουργίας για 7η συνεχόμενη χρονιά του «Πάρκου του Αη Βασίλη» που φέτος θα λειτουργήσει στην πλατεία Καποδίστρια.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.