Προορισμοι

Τοπ προορισμοί στην Αρκαδία για αλλαγή του χρόνου!

Η βδομάδα των Χριστουγέννων, όπως και της Πρωτοχρονιάς, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εξόρμηση. 

Υπάρχουν πολλοί χειμερινοί προορισμοί που ενδείκνυνται για την περίοδο αυτή και που μπορούν να μας προσφέρουν πολύ όμορφες στιγμές, με την οικογένειά μας, με τους φίλους μας ή με το άλλο μας μισό.

Ο καιρός είναι κατάλληλος για να απολαύσουμε την μοναδική ατμόσφαιρα, το νόστιμο φαγητό και τη θαλπωρή του τζακιού, σε συνδυασμό με ένα ωραίο τοπίο, χιονισμένο ή μη.

Η Ελλάδα έχει πανέμορφα μέρη και τώρα είναι η ιδανική στιγμή να ανακαλύψουμε, να εξερευνήσουμε και να δημιουργήσουμε νέες γιορτινές αναμνήσεις.

 

Ορεινή Αρκαδία

Η Ορεινή Αρκαδία είναι γεμάτη ομορφιές και μυστικά: Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Καρύταινα, Αρχαία Γόρτυνα, Μονές Προδρόμου είναι μερικά από τα μέρη που θα σας μαγέψουν. Μια όμορφη εκδρομή στην καρδιά της Πελοποννήσου για την περίοδο των γιορτών, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε αρχοντικούς ξενώνες, ιστορικά χωριά και πλατείες με στολισμένα δέντρα. Η φυσική ομορφιά της δεν θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο και οι τοπικές συνταγές θα γεμίσουν το στομάχι σας. Χιόνια, βλάστηση, αναμμένα τζάκια και σπιτικά λικέρ, θα κάνουν τις μέρες σας να κυλήσουν αβίαστα και υπέροχα.

 

Εξερευνήστε και άλλους προορισμούς ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.